Telefoonnummer
+31 183 626642
Direct Contact

Diensten

Diensten

Chemisch afval
verwerken

De verkoop van bijproducten

Off spec product
diensten

Het hergebruiken en de verwerking van gebruikte oplosmiddelen en kunststoffen worden samen met de recycling van afvalstromen steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Daarom is het belangrijk te recyclen met de modernste installaties, volgens de nieuwste methoden en technische eisen van de controlerende instanties.
Wij volgen samen met onze partners de ontwikkelingen van bestaande en nieuwe methoden nauwlettend, om zo technische producten te kunnen aanbieden met een zo hoog mogelijke zuiverheid en kwaliteit.

Dit betekent dat wij met onze partners belangrijke gegevens verzamelen en de betrouwbaarheid van de aangewezen recycling-methode controleren met de daar toe bevoegde bedrijven en instanties. Wij kunnen het hele traject begeleiden, inclusief het vervoer van afvalstoffen. Daarvoor werken we samen met uitsluitend gecertificeerde bedrijven voor recycling en voor transport van afvalstoffen. Al onze partners worden regelmatig gecontroleerd door daartoe bevoegde instanties.

 

Assortiment
Solvent cooling tower

Met onze jarenlange (internationale) ervaring
zijn we u graag van dienst.

Solvent Solutions biedt
een ruim assortiment

International Solvent Solutions kan een ruim assortiment aan vloeibare en droge chemische grondstoffen en producten leveren.

Wij nodigen u uit om ons producten overzicht voor chemische zuivere en technische hoogwaardige producten te bezoeken. Als uw product niet in één van de lijsten voorkomt, verzoeken wij u ons een email te sturen welk product(en) u zoekt.